За компанията

логистика, международна спедиция и транспорт

За нас

логистика, международна спедиция и транспорт

КБК ГРУП ШИПИНГ е създадена като като еднолично дружество с ограничена отговорност . Занимава се с логистика, международна спедиция и транспорт.

Екипът ни се състои от висококвалифицирани и опитни сътрудници, притежаващи широки познания в областта на спедицията, транспорта и логистиката. Това е едно от най-силните предимства, което ни позволява непрекъснато да разширяваме предлаганите логистични услуги и да подобряваме тяхното качество.

Компанията извършва висококачествени спедиторски и логистични услуги за своите български и чуждестранни клиенти и бизнес партньори. Фирмата осигурява цялостен пакет от услуги, включващ: международна спедиция на цели и комплектни товари, групажни услуги до/от различни дестинации, транспорт с контейнери (FCL/LCL), авио спедиция, ЖП траспорт, вътрешен транспорт, складиране, митническо представителство, застраховане и консултантство.

КБК ГРУП ШИПИНГ обслужва еднакво успешно огромни мултинационални компании, както и фирми от малкия и среден бизнес.

Това, което подпомага развитието на компанията е непрестанния стремеж към самоусъвършенстване и подобряване на предлаганите на клиентите услуги.

Защо да изберете нас?

Над 14 години опит в сферата